Подобрява се състоянието на 13-годишната Яница, която припадна пред бургаска болница,

...
Подобрява се състоянието на 13-годишната Яница, която припадна пред бургаска болница,
Коментари Харесай

Изписват детето, припаднало пред болница в Бургас

Подобрява се положението на 13-годишната Яница, която припадна пред бургаска болница, откакто 3 лекарски прегледа не откриха неотложна нужда детето да бъде лекувано в здравно заведение. По информация на майката на момичето – Катина, през днешния ден тя е добре и ще бъде изписана. Според нея, момичето няма съпътстващи болести. 

Двете са настанени във Второ детско поделение на регионалната болница, като на момичето не престават да се вършат проучвания, осведоми.

За сигурност, на детето се вършат спомагателни проучвания при невролог и кардиолог. Имало ли е неотложност и необходимост в положението ѝ, обяснява доктор Геориг Паздеров, шеф на РЗИ: 

" Още не е завършила инспекцията, само че по предварителни описания на докторите, става въпрос за следващия случай на вербална експанзия. Това е неприемливо!  Не е ставало въпрос за животозастрашаващо положение, а по-вероятно нещо обикновено - от храната. Тя е повръщала, след приемането и майката е имала същите признаци. На мен това ми приказва за желанието да се прави скандал ".

Много спорна е информацията по случая с Яница. От направените проучвания се открива, че детето няма температура, няма данни за вирусна или друга инфекции, даже няма и недоволства.

След последните проучвания 13-годишната Яница ще бъде изписана. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР